Tiener nieuws!!

 
 
Hieronder alle belangrijke informatie van en over jullie JV


+12 jeugdvereniging “Benjamin”

Ha jongelui,

Ben je tussen de 12 en 16 jaar en vind je het leuk om andere jongeren te ontmoeten, dan is deze vereniging iets voor jou!

Eens in de twee weken komen we als vereniging bij elkaar, we nodigen je van harte uit om naar de verenigingsavonden te komen en met ons mee te doen: er is bezinning, maar natuurlijk ook ontspanning en gezelligheid. De avonden zijn op vrijdagavond en beginnen om half 8 tot ongeveer half 10 in één van de zalen van onze kerk. Soms hebben we een activiteit op een andere dag. Hieronder zie je data waarop het komende jaar vereniging zal zijn. Er zijn nog geen onderwerpen ingevuld, misschien weet jij wel een interessant onderwerp waar we met elkaar over na kunnen denken?

Van alle activiteiten houden we je op de hoogte via de kerkbode, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en de JV facebookpagina (alleen toegankelijk voor leden). Als je naar de verenigingsavonden komt ben je automatisch lid van onze vereniging. Van onze leden vragen we contributie.

De contributie bedraagt €12,50 voor een half jaar (€25,- voor het hele verenigingsseizoen) inclusief alle activiteiten zoals bijv. de openingsmiddag, kerstavond en bondsdag. Zou je dit bedrag over willen maken naar rekeningnummer NL24 RABO 0166 8181 86 t.n.v. Plus 12 ver. Benjamin.

 

We zien jullie graag en neem gerust een vriend(in) mee!

Groetjes van de leiding,

Daniëlle Baan, Geertje Boom, Christiaan Huizer en Arend Kramer