Zangvereniging “MET HART EN STEM”

De zangvereniging is een gemengd koor van ongeveer 40 leden. Drie keer per maand op dinsdagavond repeteren we in één van de zalen van de kerk. We beginnen om 20.00 uur en eindigen om 22.00 uur. Tussendoor is er een pauze. Het koor is aangesloten bij de Bond van Zangverenigingen van de Gereformeerde Gemeenten.

Dirigent is Joanneke de Jongh.

We zingen meest Nederlandstalige liederen en psalmbewerkingen. Elk jaar proberen we ook enkele psalmen met een onbekende melodie goed te leren zingen; dit om de gemeentezang te bevorderen.

De contributie voor het hele seizoen is €75,-- 
Rekeningnummer is: NL93 RABO 0166 4907 33

Graag nodigen wij u / jou uit om met ons mee te zingen. Er zitten zowel jongeren als ouderen op onze zangvereniging. De eerste keer krijgt u een leenmap met de met de muziekstukken; deze moet aan het eind van de avond weer ingeleverd worden.
Besluit u lid te worden dan ontvangt u van ons een oefenmap met inhoud, een uitvoeringsmap en koorkleding. Hiervoor dient u een borg van €25,-- te betalen. Deze borg krijgt u na het beëindigen van uw lidmaatschap weer terug. (Uiteraard moet dan de oefenmap, uitvoeringsmap en koorkleding worden teruggegeven)

Kan je een instrument bespelen dan nodigen we je van harte uit. Kom eens een keer luisteren. In overleg met de dirigent kan er meegespeeld worden.

Koorkleding
Damens: Zwarte rok en een zwarte blouse. U ontvangt van ons een sjaal..
Mannen: Zwart pak en een witte blouse. U ontvangt van ons een bordeaurode stropdas.

Voor contact kunt u een mail sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 processedprocessed-58BEA36D-BAC3-4124-B7E6-DF087A98CBFB2.jpeg-58BEA36D-BAC3-4124-B7E6-DF087A98CBFB(2).jpeg