JV +16 Menu

Komende activiteiten +16

Er zijn geen agendapunten.
Toon volledige agenda
JV +16

Jeugdvereniging ‘Bid en werk’

Deze vereniging is voor alle jongeren van 16 jaar en ouder. De avonden zijn meestal op vrijdag om de veertien dagen in de zaal van de kerk en beginnen om 19.45 uur.

We komen bij elkaar om bezig te zijn met Gods Woord en daaruit te leren om zo je christenzijn handen en voeten te geven.
Ook hebben we een paar keer per jaar ontspannende activiteiten. Aan het einde van het seizoen proberen we één of maar dagen met elkaar weg te gaan.

Ongeveer om de twee weken sturen we nieuwsbrief met de komende verenigingsavond of activiteit. Wil je graag de nieuwsbrief ook ontvangen, klik dan Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. en geef je op voor de nieuwsbrief van de JV. Als je eenmaal de nieuwsbrief ontvangt, kan het ook weer stopzetten via een link onderaan de nieuwsbrief.

Lidmaatschap van de JV kost €15,-- per jaar. Dit betaal je rond de maand januari.
Rekeningnummer is: NL96 RABO 0166 4907 76.
Wil je lid worden van de JV, dan kan je je Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. opgeven. Je afmelden als lid kan ook Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

De +16 jeugdvereniging is aangesloten bij de Jeugdbond van de Gereformeerde Gemeenten. Meer informatie kan je lezen op www.jbgg.nl