JV +14 Menu

Komende activiteiten +14

Er zijn geen agendapunten.
Toon volledige agenda
JV +14

Beste jongere,

Hier is het halfjaarprogramma van de +14 vereniging, speciaal voor jou! Deze vereniging gaat uit van de Gereformeerde Gemeente van Berkenwoude en is bedoeld voor alle jongelui tussen ongeveer 14 t/m 16 jaar. We nodigen je uit om te komen op de verenigingsavonden en met ons mee te doen: er is volop bezinning, maar natuurlijk ook ontspanning en gezelligheid. We komen bij elkaar op vrijdagavond om de 14 dagen, van half 8 tot ongeveer half 10 in één van de zalen van onze kerk. Soms is er een bijzondere activiteit op een andere dag; daarvoor lees je in dit programma, kerkbode en op de site. Ook krijg je een mail tegen die tijd dan van ons: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. Wanneer je naar de verenigingsavonden komt, ben je automatisch lid van de vereniging. Van onze leden vragen we contributie. De contributie bedraagt € 12,50 voor een half jaar (€25,- voor het hele verenigingsseizoen) inclusief alle activiteiten zoals bijv. de openingsmiddag, kerstavond en bondsdag. Zou je dit bedrag over willen maken naar rekeningnummer NL24 RABO 0166 8181 86 t.n.v. Plus 12 ver. Benjamin. Kom en neem gerust een vriend(in) mee! Tot ziens! Groetjes van de leiding: Daniëlle Baan, Geertje Boom, Christiaan de Graaf, Christiaan Huizer, Arend Kramer en Marjan Both

 

Overzicht van de verenigingsavonden (najaar 2016):

Zaterdag 17 september — Openingsmiddag We gaan met elkaar eerst eten en dan een avondje bowlen, ga je ook mee? Je charmante schoenen kun je gerust thuis laten want die krijg je op de bowlingbaan;-)

Vrijdag 23 september …..

Vrijdag 14 oktober — De stad Mensenziel Ken je het boek “De heilige oorlog” van John Bunyan? Jouw leven wordt daarin voorgesteld als een middeleeuwse stad, die door vijanden wordt omsingeld en ingenomen. Maar ook weer bevrijd wordt. De moeite waard om te lezen, en met elkaar bij stil te staan.

Vrijdag 28 oktober Sportavond maar niet in de Zwaan. Heb je leuke ideeën.. altijd welkom!

Vrijdag 11 november Nog geen onderwerp! Misschien ga jij deze avond wel doen.

Vrijdag 25 november Nog geen onderwerp! Misschien ga jij deze avond wel doen.

Zaterdag 10 december — Mars voor het leven Een jaarlijkse stille tocht in Den Haag ter nagedachtenis aan de ongeboren die omgekomen zijn door abortus. We gaan met elkaar naar Den Haag.. Ben jij er ook bij? Meer info over deze mars.. www.schreeuwomleven.nl

Vrijdag 23 december —Kerstavond Over 2 dagen is het kerst.. Vanavond denken we met elkaar hier al over na. Christus kwam voor onze zonden naar de wereld. Hij werd geboren en gelegd in een kribbe. Wat een nederige plaats..